Hei, mitt navn er Anna!

Hvem er jeg? 

Jeg er en digital markedsfører, ferdigutdannet jurist og cosplayer.

Hvorfor jurist og hvorfor markedsfører? Jeg har alltid vært glad i lover og regler, og liker å ha et system jeg kan forholde meg til å kaoset som vi kalle verden. Men etter hvert merket jeg at juridisk jobb blir for firkantet for meg, og jeg vil heller jobbe med noe mer kreativt.

Hvorfor markedsfører? Etter å ha tenkt lenge på hva er det jeg liker å gjøre, har jeg kommet frem til at det å hjelpe andre kreative mennesker er det som gjør meg lykkelig. Og at det er egentlig noe sånt jeg kunne tenke meg å drive med. Og valget falt selvsagt på Digital Markedsføring, fordi internett har vært en obligatorisk del av min hverdag helt siden jeg fikk min første PC i 2003.

Hva vil jeg? 

Mitt største ønske her i livet er å få mennesker til å smile. Jeg har lyst på en jobb som får meg til å hjelpe kreative sjeler med å komme seg frem og få eksponering. Med kreativitet mener jeg alt som har med kunst, mote, musikk, design å gjøre. Eventer og arrangementer ligger også innenfor det jeg har interesse for. Jeg har et bredt spekter med interesser, og vil helst jobbe med noe jeg kan brenne for.

Hva liker jeg? 

Jeg elsker visuelt vakre ting, musikk, historiske kostymer og cosplay.

Og det å markedsføre for alt av det overnevnte. 🙂

 

See ya in the space!

 

Et innlegg delt av Anna (@alvi_a_)